Вхiд на сайт
Авторизацiя

Головний рятувальник Міргірщини може уникнути покарання за "п'яне" водіння

Головний рятувальник Міргірщини може уникнути покарання за "п'яне" водіння
Розглядати справу водія напідпитку буде Хустський районний суд. Саме там вирішать, яку міру покарання потрібно застосувати для посадовця.

На момент скоєння правопорушення головний рятувальник Міжгірського району Андрій Іванович Попович перебував на лікарняному, яке триває досі, розповіли у прес-службі Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області. Наразі щодо дій посадовця триває службове розслідування, але відсторонити від виконання посадових обов’язків його не можна, бо триває лікарняне.

-Патрульна поліція зібрала всі матеріали справи і передала їх в суд на розгляд. Так, суддя розгляне справу та винесе вирок водію. Рятувальник попався вже під час дії нових правил, тому йому може "світити" 10200 гривень штрафу та позбавлення права керувати на 1 рік, - розповіли у коментарі у прес-службі Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Разом з тим, згідно Кодексу про адміністративні правопорушення, нетверезий водій може відбутись і усним зауваженням від судді.

Нагадаємо, Головний рятувальник Міжгірщини напідпитку та за кермом Land Cruiser тікав від патрульних у Мукачеві.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: