Вхiд на сайт
Авторизацiя

Цього тижня на деяких ужгородських вулицях не буде світла

Цього тижня на деяких ужгородських вулицях не буде світла
ПАТ «Закарпаттяобленерго» повідомляє, що протягом всього тижня, з 15 до 19 серпня, працівники Ужгородського МРЕМу будуть ремонтувати повітряні лінії електропередач.

Крім цього на вулицях Горіховій, Щедріна, Сливовій, на вулицях Осипенка, Абрикосовій, Малиновій, Горіховій, Щедріна, Сливовій, Грушевій, Яблуневій проведуть монтаж будинкових вводів.

Сьогодні, 15 серпня, на вулиці Гагаріна працівники МРЕМу мінятимуть опори, а на вулиці Лінтура ремонтуватимуть рубильник. Також на сьогодні заплановане встановлення та переключення скриньок на вулицях Ужанській, Пограничній, у провулку Пограничному.

16 серпня на вулиці Корзо №13 проведуть ревізію контактних з’єднань, а на вулицях Тельмана, Краснодонців – капітальний ремонт.

У зв’язку з цим можливе відключення електроенергії.

Роботи триватимуть з 10.00 до 17.00.

Ужгородська міська рада


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: