Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу бойовики 28 разів обстріляли позиції сил АТО

За добу бойовики 28 разів обстріляли позиції сил АТО
Із початку доби бойовики 28 разів обстріляли позиції сил Антитерористичної операції на сході України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Відзначається, що з півночі і протягом дня ситуація на Донбасі залишається неспокійною.

"Зокрема, на Донецькому напрямку, порушуючи мінські угоди, російські окупаційні війська з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів били по укріплень в районі Авдіївки. Автоматичні станкові гранатомети ворог застосував у Майорске. У Верхнеторецком двічі проявив себе снайпер", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на Маріупольському напрямку, а саме в Мар'їнці і Погоди, бойовики відкривали вогонь з 120-мм мінометів і кулеметів крупного калібру, а по позиціях в Гнутово і Широкіно противник застосував ручні протитанкові гранатомети. В районі Красногорівки провокації тривали з використанням стрілецької зброї.

Як відзначили в прес-центрі АТО, в Луганській області бойовики посеред дня порушили режим тиші, застосувавши вогонь важкої артилерії і 120-мм мінометів в Попасній.

"Обстріл з мінометів 82-мм калібру і великокаліберних кулеметів тривали протягом дня в Новоалександровке. У Новозвановке і Кримському окупанти вели в основному гранатометный вогонь", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що росіяни застосовують проти українських прикордонників заборонену лазерне зброя.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: