Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чому Україна може не отримати безвізовий режим із ЄС (ВІДЕО)

Українська сторона зриває запуск електронного декларування, яка є однією з умов отримання траншу від МВФ та запровадження безвізового режиму з ЄС. У понеділок чиновники мали почати здавати свої декларації. Проте система не отримала потрібний сертифікат.

Чому Україна може не отримати безвізовий режим із ЄС (ВІДЕО)


За два дні до старту електронне декларування опинилося на межі зриву. Держслужба спецзв'язку відмовила у потрібному для роботи сертифікаті. У службі пояснили, що система недосконала і не захищена від зовнішнього втручання. Тому довірити декларації високопосадовців їй не можна. У системі є проблеми із захистом персональних даних.

Експерти впевнені, що опір декларуванню чинять на найвищому рівні. Адже заповнити електронні документи мають 50 тисяч чиновників. А це Президент, депутати, судді та урядовці. Інформація про статки буде у відкритому доступі, а брехня суворо каратиметься.

У Національній агенції з питань запобігання корупції такі дії називають злочинними. Адже експертна комісія відмовила в атестаті, не надавши тексту зауважень. Аби виправити ситуацію у посадовців є ще кілька днів. Тому є шанс, що система електронного декларування таки запрацює 15 серпня.



Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: