Вхiд на сайт
Авторизацiя

100% вакцин, закуплених через міжнародні організації, вже доставлені в регіони – в.о. міністра охорони здоров’я

100% вакцин, закуплених через міжнародні організації, вже доставлені в регіони – в.о. міністра охорони здоров’я


100% вакцин, закуплених через міжнародні організації Міністерством охорони здоров’я вже доставлені в регіони. Про це повідомила в ефірі "5 каналу" виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун. За її словами, перевірити наявність тієї чи іншої вакцини в конкретному місті можна через веб-сайт Міністерства.

"Ті вакцини, стовідсотково, ті, які були замовлені, вже доставлені до регіонів, не просто в Україну, а до регіонів. Ми в четвер минулого тижня вже виставили на сайті МОЗ, які вакцини вже є в Україні і в яких регіонах вже доставили їх, а на цьому тижні до понеділка ми виставимо не лише вакцини, а всі ліки, які були закуплені через міжнародні організації", - повідомила Супрун.



Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: