Вхiд на сайт
Авторизацiя

Які продукти допоможуть вам прокинутися

Які продукти допоможуть вам прокинутисяПочніть день зі склянки води і не забудьте про банани і йогурт

Для багатьох з нас немає більш сумного часу доби, ніж ранок. Часто будильник висмикує нас з глибокої фази сну, і ми відчуваємо слабкість, дратівливість і неуважність. Краще не сподіватися на один лише кофеїн, а переглянути пріоритети, щоб забезпечити позитивний комплексний вплив на організм, і звернути увагу на продукти, які стануть для вас чудовим ранковим паливом.

Ось 10 продуктів, які допоможуть вам почати свій день бадьорим і повним енергії, пише "Сегодня".

Вода

Наш організм після пробудження потребує в першу чергу в підкріпленні рідиною. Тому правильним буде почати свій день зі склянки води. Таким чином, кожна клітинка вашого тіла прийде в норму. Інакше ви будете відчувати втому вже ближче до обіду.

Яйця

Не дарма багато хто віддає перевагу ранковій яєчні. У яйцях міститься залізо і білок, які сприяють мозковій активності.

Цільнозернові

На сніданок приготуйте пшеничну кашу, рисову, вівсяну, гречану або з іншими цільнозерновими продуктами. Вони подарують організму вуглеводи, залізо, вітаміни групи В і допоможуть запустити травну систему.

Йогурт

Таке потужний джерело корисних мікроорганізмів, як йогурт, допоможе зміцнити імунну систему і додасть вам сил.

Лосось

Багатий омега-3 кислотами лосось сприятиме вашій розумової активності і поліпшить циркуляцію крові. І це те, що потрібно для вас з ранку!

Темний шоколад

Плитка темного шоколаду подарує вам заряд бадьорості на цілий день і замінить чашечку кави. Цей солодке джерело заліза і магнію також нормалізує обмін речовин у вашому організмі і допоможе йому прокинутися.

Банани

Банани підживлять ваш організм корисними речовинами і подарують відчуття ситості надовго. Так що ви зможете довго і продуктивно працювати, не відволікаючись на перекушування.

Мигдаль

Ядра мигдалю нормалізують рівень цукру в крові і забезпечать організм необхідними білками, жирами.

Бобові


Квасоля, горох, сочевиця або нут допоможуть стабілізувати рівень глюкози в крові і дадуть сили плідно працювати до полудня. Вибирайте, що ви більше любите, і вперед!

Цитрусові

Якщо ви доповните свій сніданок лимоном або лаймом, зміцните імунітет і допоможете ослабленому з ранку організму прокинутися. Тим більше він потім вас віддячить стійкістю до застуд і осінньої хандри.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: