Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримали п'яного посадовця за кермом: поліція опублікувала ВІДЕО

На Закарпатті затримали п'яного посадовця за кермом: поліція опублікувала ВІДЕО


У поліції Закарпаття оприлюднили ВІДЕО подробиці інциденту, що мав місце вночі 6 серпня в Мукачево. Нетверезим водієм, котрого затримали патрульні, виявився посадовець з Міжгірського району.

6 серпня близько 1-ї години ночі патрульні зупинили Toyota Land Cruiser на вулиці Червоноармійській у Мукачеві.

Патрульні помітили, як після зупинки кермувальник перебрався на пасажирське сидіння. Під час розмови з полісменами він спочатку намагався уникнути відповідальності заперечуючи свою причетність до керування транспортним засобом, а потім спробував втекти. Чоловік не мав при собі водійського посвідчення, крім того у нього були присутні ознаки алкогольного сп’яніння.

Полісмени запропонували водієві пройти огляд на вміст алкоголю в крові. Висновок лікаря ЦРЛ засвідчив перевищення норми у 6 разів.

Як з'ясувалося пізніше - чоловік працює начальником Міжгірського районного відділу держслужби з надзвичайних ситуацій.
На водія патрульні винесли постанову за порушення ПДР та склали протокол за керування автівкою в нетверезому стані.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: