Вхiд на сайт
Авторизацiя

Конфлікт з терасами в Ужгороді: міська влада пропонує власникам розібратися самостійно (ВІДЕО)

Нещодавно рішення про демонтаж тераси «Львівської майстерні шоколаду» на набережній Незалежності викликало подив ужгородців. Однак у міській раді переконують, що спірне рішення щодо доцільності тераси на набережній та поділу території власники сусідніх закладів можуть вирішити самі, без втручання влади та застосування радикальних методів.

Конфлікт з терасами в Ужгороді: міська влада пропонує власникам розібратися самостійно (ВІДЕО)


Про це повідомив заступник Ужгородського міського голови Іштван ЦАП:

"З терасами у нас робота ведеться системна, розроблене відповідне положення щодо розміщення літніх майданчиків, врегулювали питання діяльності на цих об’єктах. Певного розголосу набуло питання із терасами Львівської майстерні шоколаду та Лобди, у них є певний конфлікт між суб’єктами господарювання. Навіть у цьому випадку, незважаючи про рішення про демонтаж, ми провели низку зустрічей з представниками Львівської майстерні. Наша позиція така, що ці два суб’єкти (це було би краще для всіх), аби вони знайшли спільне рішення проблеми, а нам не довелося би втручатися таким радикальним способом. На наш погляд, ця проблема за столом переговорів вирішується за 2-3 хвилини".

Детальніше в сюжеті UzhInform:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: