Вхiд на сайт
Авторизацiя

Через ремонтні роботи в Ужгороді знову перекрито дорожній рух

Через ремонтні роботи в Ужгороді знову перекрито дорожній рухПрацівники водоканалу проводитимуть ремонтні роботи для з’єднання ліній водопостачанння діаметром 200 мм у районі вулиці Радищева, на виїзді на Слов’янську набережну. Ці роботи сприятимуть покращенню водопостачання мікрорайону Боздош.

У зв’язку з цим тимчасово, на період проведення робіт, буде ускладнено, а на певний проміжок часу (орієнтовно з 10:00 по 12:00) – перекрито автомобільний рух на ділянці автошляху в районі проведення робіт. Це унеможливить проїзд з вулиці Перемоги (Капушанської) на набережну Слов’янську та навпаки – через вулицю Радищева.

Також працівники ужгородського водоканалу проводять аварійно-ремонтні роботи по вулиці Верещагіна, у районі відділення “Нової пошти”.

У зв’язку з цим тимчасово, на період проведення робіт, буде ускладнено автомобільний рух на ділянці автошляху в місці проведення робіт.

Прохання до водіїв бути уважними, проїжджаючи повз огородження на місці проведення ремонтних робіт. Обмеження дорожнього руху будуть зняті одразу ж після закінчення робіт.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: