Вхiд на сайт
Авторизацiя

Штаб: за добу бойовики відкривали вогонь 47 разів, били з забороненої зброї

Штаб: за добу бойовики відкривали вогонь 47 разів, били з забороненої зброї


За минулу добу бойовики 47 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО: 20 обстрілів зафіксовано на Маріупольському, 16 - на Донецькому і 11 - на Луганському напрямках.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

"Противник грубо порушив Мінські угоди, застосувавши заборонену важку артилерію", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку в Широкиному бойовики відкрили вогонь з гармат калібру 122 мм, в сторону позицій морських піхотинців було випущено 116 снарядів. Крім цього, сепаратисти били по Красногорівці, Водяному і Гнутовому. У Мар'їнці та Старогнатівці тривали збройні провокації з використанням гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку бойовики застосували артилерію калібру 152 мм по Луганському.

"На ділянці Троїцьке-Верхньоторецьке-Авдіївка противник вдався до збройних провокацій із застосуванням мінометів та гранатометів різних калібрів та систем. По позиціях біля Кам’янки супротивник вів кулеметний, а по Майорську гранатометний вогонь", - заявили в штабі.

З ранку до полудня бойовики дотримувалися режиму тиші, після чого відновили обстріл по всім напрямкам.

На Луганщині позиції сил АТО в Новозванівці, Новоолександрівці і Новотошківському бандити обстрілювали з мінометів, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. У Золотому терористи відкривали вогонь з гранатометів і стрілецької зброї, зафіксована активність снайпера.

"Триває активне використання противником засобів повітряної розвідки", - відзначили в штабі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: