Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Свалявщині директор незаконно облаштував дитячий табір у школі

Мукачівською місцевою прокуратурою внесено відомості до ЄРДР за фактом умисного зловживання службовим становищем з корисливих мотивів в супереч інтересам служби, що заподіяло істотної шкоди державним інтересам директором однієї з шкіл Свалявського району (ч. 1 ст. 364 КК України).

На Свалявщині директор незаконно облаштував дитячий табір у школі


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

В ході перевірки щодо захисту інтересів держави у сфері охорони дитинства встановлено, що директор одного за навчальних закладів Свалявщини, в приміщенні навчального закладу, без передбачених законом дозволів облаштував літній табір для дітей з різних областей України.

Відтак, через вказані дії посадовця незаконно витрачаються бюджетні кошти пов’язані з організацією роботи табору та оплатою праці працівників закладу. Окрім того, директор школи неправомірно розпоряджається державним майном і земельною ділянкою державної установи.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні доручено здійснювати Свалявському відділенню Мукачівського відділу ГУНП в Закарпатській області.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 364 КК України передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: