Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті судитимуть громадянина Румунії за контрабанду наркотиків

Іноземець незаконно завіз на територію України майже 50 грамів наркотичного засобу

На Закарпатті судитимуть громадянина Румунії за контрабанду наркотиків

Прокуратурою Закарпатської області скеровано до Тячівського районного суду обвинувальний акт відносно громадянина Румунії К., який обвинувачується у контрабанді майже 50 грамів наркотичного засобу, що містить в своєму складі «кокаїн».

Встановлено, що наркотики іноземець завіз на територію України «на тілі», через румунсько-український кордон.

Дії обвинуваченого кваліфіковані за ч.2 ст.305, ч.2 ст.307 КК України, тобто контрабанда наркотичного засобу обіг якого обмежений, тобто його переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, вчинене повторно, у великих розмірах, а також незаконне зберігання, перевезення з метою збуту та незаконний збут наркотичного засобу у великих розмірах.

За скоєний злочин, обвинуваченому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: