Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські патрульні виявили водія з наркотиками (ФОТО)

Правоохоронці зупинили автівку за порушення правил дорожнього руху. Поведінка водія викликала підозри щодо його тверезості.

Ужгородські патрульні виявили водія з наркотиками (ФОТО)


Вчора, 7 серпня близько 5:30 на вулиці Минайській ужгородські патрульні помітили автомобіль Fiat Ducato, який рухався з порушенням ПДР. Автівку зупинили на вулиці Корольова.

При перевірці документів водія у полісменів виникла підозра щодо тверезості водія. Від проходження тесту на вміст алкоголю в крові на місці або у медзакладі чоловік відмовився в присутності двох свідків.

Крім того, при поверхневій перевірці у громадянина виявили три пластмасові ампули, одна з яких містила білу порошкоподібну речовину невідомого походження ззовні схожу на наркотичну.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Підозрілі речовини вилучили слідчі, які надалі займатимуться справою, повідомляють в УПП Ужгорода та Мукачева.

Ужгородські патрульні виявили водія з наркотиками (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: