Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві патрульні затримали чоловіка з наркотиками (ФОТО)

В Мукачеві патрульні затримали чоловіка з наркотиками (ФОТО)5 серпня близько 3-ї години дня патрульні помітили чоловіка, який поводив себе підозріло. Подія трапилась в Мукачеві на вулиці Горького. Чоловік поспішав покинути вулицю, постійно озирався в бік полісменів, а при наближенні службового автомобіля кинувся навтьоки.
Патрульні швидко наздогнали громадянина.

В присутності понятих слідчі, яких викликали патрульні, вилучили у 39-річного мукачівця шприц з речовиною темно-коричневого кольору, схожою на наркотичну.
В діях чоловіка вбачаються ознаки злочину.
Нагадуємо, за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи пересилання наркотичних засобів або їх аналогів наступає відповідальність відповідно до Кримінального кодексу України, яка карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк. Пам’ятайте про відповідальність!
В Мукачеві патрульні затримали чоловіка з наркотиками (ФОТО)


Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: