Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як правильно тренуватися влітку: важливі поради для кожного

Щоб тренування влітку були безпечними і корисними, експерти радять дотримуватися певних рекомендацій.

Як правильно тренуватися влітку: важливі поради для кожного


Будуйте стратегію

Тренування має відрізнятися від звичного тягання заліза. Зокрема, виключіть важкі базові вправи, такі як: станова тяга, присідання та інші. Саме вони є найбільш енергозатратними і виснажливими. Тому влітку спробуйте інші тренування. Найкраще підійдуть кругові вправи на все тіло, або вправи з таких дисциплін, як кросфіт, пліометртка.

Тактика

Не бійтеся відпочивати між підходами. Адже літку організму потрібно більше часу, щоб привести серцевий ритм у норму. Тому сміливо можете збільшити час відпочинку на 15-30 секунд, довівши його до 60-90 секунд.

Час тренування

Ідеальний час для тренування з 7 до 9 – вранці і з 20.00 – ввечері. Продуктивні тренування в літні дощі.

Питний режим

Якщо Ваші тренування тривають понад одну годину, то пийте спеціальні спортивні напої. При цьому важливо також непереборщити з водою і не пити занадто багато, бо це може призвести до гіпонатріємії (низький вміст натрію в крові). Тому робіть усе в міру.

Харчування

Якщо Ви хочете схуднути, то літо – найоптимальніший час, бо створюється негативний калоритичний баланс – калорій витрачається більше, ніж споживається.

Водні та повітряні процедури


Дуже корисно приймати до і після тренування прохолодний душ. Також треба виходити на вулицю, на свіже повітря. Це додасть більше сили до тренувань.

Одяг

Влітку обирайте відкрите взуття. Одяг повинен бути світлих кольорів з настуральних тканин.

Як правильно тренуватися влітку: важливі поради для кожного



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: