Вхiд на сайт
Авторизацiя

Невдовзі в Ужгороді відбудеться відкриття відновленої дитячої залізниці

Урочиста подія запланована на 24 серпня, а перший тепловоз поведуть Іван Груник і Геннадій Москаль

Невдовзі в Ужгороді відбудеться відкриття відновленої дитячої залізниці


У День Незалежності України в Ужгороді урочисто відкриють відновлену дитячу залізницю, ремонту якої домігся Геннадій Москаль.

Програма відкриття зараз розробляється й буде оприлюднена додатково, однак уже відомо, що поїздки будуть безкоштовними, а в перший рейс локомотив поведуть особисто голова ОДА Геннадій Москаль та начальник Львівської залізниці Іван Груник (саме Львівська залізниця взяла на себе левову частку витрат на відновлення дитячої залізниці в Ужгороді). При цьому І.Груник буде машиністом, а Г.Москаль – помічником машиніста.

Відомо, що перша освіта керівника Закарпаття – залізнична, він досі має посвідчення на право керування тепловозом, а І.Груник свою кар’єру він починав із посади машиніста локомотива.

Запуск дитячої залізниці стане подарунком ужгородцям, гостям міста та області від Закарпатської облдержадміністрації та Львівської залізниці до 25-річчя Незалежності України.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: