Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті водій мотоцикла вбив 18-річного хлопця та поранив його друга

В селі Синевирська-Поляна мотоцикліст наїхав на двох місцевих 18-річних хлопців, один із них при транспортуванні до Міжгірської районної лікарні помер. Поліція Міжгірського відділення з’ясовує всі обставини ДТП.

На Закарпатті водій мотоцикла вбив 18-річного хлопця та поранив його друга


До правоохоронців звернулися медики Міжгірської районної лікарні та повідомили, що до них доставлено тіло молодого хлопця та його травмованого друга.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що 27-річний водій, мешканець села Синевирська-Поляна наїхав на потерпілих на центральній вулиці населеного пункту, де немає спеціально об лаштованих ділянок дороги для пішоходів. Хлопці йшли по узбіччі.

Мотоцикл «Вайпер-150» не зареєстрований. Транспортний засіб поміщено на штраф майданчик Міжгірського відділення поліції, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: