Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Хусті скористались ідеєю, що придумали в Москві (ФОТО)

У Хусті скористались ідеєю, що придумали в Москві (ФОТО)
Неоднозначну реакцію громадян викликав факт використання для пам'ятника полеглим січовикам кольорів, придуманих "русинам" у Росії.

Про це повідомляє волонтер, голова ГО "Фойта" Іван Куделя. При цьому першим про факт повідомив львів'янин Богдан Ковалишин.

Йдеться про так званий прапор так званої Підкарпатської Русі, яку, на взірець ДНР і ЛНР, намагалися "розкрутити" на теренах українського Закарпатття спецслужби Російської Федерації. Власне, до 1990-го року цього прапора не інувало в природі, а "спустили" його "русинам" одночасно з так само придуманими прапорами Криму і Гагаузії, також виконаними в кольорах триколора країни-агресора. При цьому гагаузький прапор - практично ідентичний з "русинським".

Осіб "русинської" орієнтації серед героїв Карпатської України не було - всі вони чітко вказували на свою українську ідентичність.

Цілком чевидно, що йдеться про провокацію. Як пише Іван Куделя, "ці виродки мають намір окропити наш край кров'ю".

Джерело
У Хусті скористались ідеєю, що придумали в Москві (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: