Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пекельна доба: дев'ять годин обстрілів населених пунктів біля Донецька

Пекельна доба: дев'ять годин обстрілів населених пунктів біля Донецька
За минулу добу, 2 серпня, в зоні АТО на Донбасі бойовики 71 раз відкривали вогонь по позиціях українських військових, а також обстрілювали протягом дев'яти годин, із 11:00 до 20:00, населені пункти навколо Донецька.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на шосту ранку середи, 3 серпня.

У районі Донецька бойовики 30 разів обстрілювали українські позиції. "На донецькому напрямі противник не припиняє збройні провокації на ділянці Красногорівка – Авдіївка – Горлівка. Тут російські окупанти застосували 120 та 82 мм міномети, гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю. Під Луганським та Майорським – БМП. "Найгарячіше" було у Зайцевому, там ворог застосував заборонену Мінськими домовленостями надважку ствольну артилерію.

У районі Донецька противник організував розвідувальні польоти БПЛА", – ідеться в повідомленні. Читайте також: Кадіївка стала жертвою провокації бойовкиків - штаб АТО Біля Маріуполя було 26 обстрілів.

"На маріупольському напрямі ворог вів вогонь по українських опорних пунктах з мінометів різного калібру, гранатометів та кулеметів. "Гаряче" було в Красногорівці. У Мар'їнці, Широкиному, Талаківці та Водяному ворог застосував бойові машини піхоти. Танк та снайперський вогонь зафіксовано у Мар'їнці", – уточнюють у прес-центрі штабу АТО.

Традиційно найменше обстрілів було на Луганщині – 15 за минулу добу.

"На Луганщині окупанти вели як прицільний, так і хаотичний мінометний та гранатометний вогонь по Новозванівці та Кримському. Новоолександрівка та Золоте потрапили під ворожий гранатометний вогонь. У Станиці Луганській ворог застосував БМП. У Новозванівці також активізувався снайпер"
, – зазначають українські військові.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: