Вхiд на сайт
Авторизацiя

Екс-півзахисник Карпат та Говерли перейшов у аматорський Минай

Екс-півзахисник Карпат та Говерли  перейшов у аматорський МинайЕкс-півзахисник Карпат та Говерли Михайло Кополовець у розмові зі Sport Arena розповів, що продовжить кар’єру в чемпіонаті Закарпатської області.
Останній сезон Кополовець провів у німецькому Айнхайті, що представляє п’яту за рангом німецьку лігу. Футболіст, правда, неодноразово говорив про те, що йому важко дається адаптація в новій країні. Sport Arena стало відомо, що Михайло таки повертається в Україну і знову в аматорський клуб — Минай, який виступає в чемпіонаті Закарпаття.

Цю інформацію ми вирішили підтвердити у самого Кополовця, який трішки розповів про деталі свого переходу.

— Правда, що продовжите кар’єру в Минаї?

— Так, правда. Поки що буду тут. Їхати нікуди не хочу – вже наїздився, вирішив зупинитися вдома.

— Скільки часу будете в цій команді?

— Важко сказати. Минай – клуб з амбіціями, який будує стадіон. Коло людей, яке організовує цю команду, має плани на Другу лігу. В мене було бажання повернутися додому. Не можу сказати, на скільки часу я тут залишуся. Якщо у клубу буде бажання грати в Другій лізі, то чому б і не залишитися? Для чого з дому їхати? Поки що тут, а далі час покаже — будь-де можу «всплити».

— Чому зупинили свій вибір саме на Минаю?


— Варіанти були, але я вже зараз не хочу про них говорити. Після Німеччини кудись їхати, не знаючи куди, не хочеться. Вже наївся.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Було б це в Ужгороді - уже б обидва отримали по голові": Кополовець про життя в Євросоюзі і німецьких геїв (ФОТО)

— Чи сильно втратили в грошах, порівняно з аматорським чемпіонатом Німеччини?


— (Сміється) Мене тут, повірте, не образять. Для мене не стільки важливі гроші, як перебування вдома. Хочеться душевного спокою, як мій друг підказує. У Німеччині було купа моментів, які мене не влаштовували, хоча й умови були хороші. Далеко додому – мене кожного місяця тягнуло сюди. Грошова складова мене не настільки цікавить, щоб я кудись їхав – у Казахстан чи Прибалтику. Нема сенсу, так що поки буду вдома.

Відзначимо, що в УПЛ Михайло Кополовець виступав за Карпати та Говерлу. Загалом у найвищому дивізіоні провів 124 матчі, в яких забив 6 голів й віддав 5 гольових передач.

За інформацією Sport Arena Кополовцем також цікавився ФК Ужгород (команда чемпіонату області), однак сторони не домовилися через фінансові запити футболіста.

Кополовець вже встиг дебютувати за Минай. Це відбулося у товариському матчі проти Шахтаря U-19, який завершився з рахунком 2:2.

Цього літа у Минай також перейшов півзахисник Матвій Бобаль, який свого часу виступав за Закарпаття, Таврію та Кримтеплицю.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: