Вхiд на сайт
Авторизацiя

Який вік найнебезпечніший для набору ваги

Жінки повніють після заміжжя, а чоловіки - після розлучення. Жінки повніють після 35, а чоловіки - після 40 років.

Який вік найнебезпечніший для набору ваги


Причина набору ваги в ряді чинників. Сюди відносяться харчування, що склалися, зручні відносини з партнером і велика кількість робочих годин, передає "Сегодня".

Отже, для жінок небезпечний вік 35-40 років (в 38 років ризик максимально збільшений). А ось чоловіки повніють в 40-45 років. Притому 44 роки - найнебезпечніший вік (в цей момент зазвичай настає пік кар'єри, і спортом вже ніколи займатися). Озвучені висновки були зроблені за результатами опитування 1000 осіб.

Виявилося, для жінок материнство - один з основних факторів, що сприяють набору ваги (актуально для 34%). Плюс, вони часто вечеряють два рази в день (один раз з дітьми і вдруге - пізніше з чоловіком). 32% жінок набрали вагу після заміжжя і взагалі встановлення довготривалих відносин. Для 22% чоловіків негативним фактором, навпаки, було розлучення. Самотні чоловіки частіше випивають і їдять поза домом. Але найпотужніший фактор ризику - робота (36% були занадто зайняті побудовою кар'єри). Це максимально стресовий момент в житті.

Значну роль в наборі ваги грає стресовий гормон кортизол. Через нього розвивається тяга до шкідливих продуктів, і з'являється бажання їсти частіше. В принципі, набір ваги з віком нормальний. Зазвичай це відбувається з 30 років. І вже до 40 років жінці дуже важко зберігати фігуру. Багато хто не знає, що в міру дорослішання організму потрібно все менше калорій, просто щоб підтримати вагу. В цілому слід зменшити споживання калорій в середньому віці на 200 калорій в день.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: