Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нові штрафи не зупиняють закарпатців: за 5 днів спіймано 28 п'яних водіїв

14 осіб, які керували своїми транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння зловили в Ужгороді та Мукачеві та 14 – на решті території області.

Нові штрафи не зупиняють закарпатців: за 5 днів спіймано 28 п'яних водіїв


Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

З часу запровадження нових штрафів, відповідно до Закону про посилення відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного сп’яніння, або під впливом лікарських препаратів, тобто з 27 липня на Закарпатті спіймано 28 п’яних водіїв.

Правоохоронці краю спіймали 14 осіб, які керували своїми транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгороді та Мукачеві та 14 – на решті території області.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 130 КУпАП вказано, що керування авто в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, якщо такий випадок зафіксовано вперше, карається у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 10 тисяч 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Повторне протягом року таке правопорушення тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 20 тисяч 400 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.

Ті, хто тричі допускає порушення цього закону впродовж 5 років, караються накладення штрафу на водіїв у розмірі двох тисяч чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 40 тисяч 800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк десять років.





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: