Вхiд на сайт
Авторизацiя

Apple продала мільярдний iPhone

Apple продала мільярдний iPhone
На це досягнення у компанії пішло трохи більше дев'яти років.

Компанія Apple продала більше одного мільярда iPhone.

Ювілейний смартфон був реалізований минулого тижня, заявив глава Apple Тім Кук.

"Минулого тижня ми пройшли ще один важливий рубіж, коли продали мільярдний iPhone. Ми ніколи не ставили перед собою мету зробити більше всього, але ми завжди намагалися зробити кращі продукти, які привносять щось нове. Спасибі всім у компанії Apple за те, що допомагаєте змінювати світ кожен день", - заявив Кук.

На це досягнення у Apple пішло трохи більше дев'яти років. Перший iPhone був представлений Стівом Джобсом 9 січня 2007 року і надійшов у продаж 29 червня того ж року.

У квітні повідомлялося, що виручка Apple впала вперше з 2003 року.

Впали також і кількість продажів iPhone. За другий фінансовий квартал було продано 51,19 мільйона одиниць продукції порівняно з 61,17 мільйона торік. У минулому році Apple заявила про рекордний прибуток в історії компанії.

За словами голови Apple Тіма Кука, "2015 фінансовий рік був найуспішнішим в історії Apple, виручка збільшилася на 28% – майже до 234 мільярдів доларів".

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: