Вхiд на сайт
Авторизацiя

В одному з помешкань Ужгорода виявили групу нелегалів з Афганістану (ФОТО)

Наразі розшукують причетних до можливої переправки мігрантів через держкордон

В одному з помешкань Ужгорода виявили групу нелегалів з Афганістану (ФОТО)


Шістьох вихідців з Афганістану затримали сьогодні під час проведення оперативних заходів прикордонники Чопського загону спільно з представниками Національної поліції. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Відповідно до ухвали суду було здійснено обшук однієї з приватних помешкань в місті Ужгород. Інформацію про місце перебування мандрівників напередодні отримали оперативні співробітники Держприкоронслужби. Зараз тривають подальші фільтраційні заходи щодо пошуку причетних до можливої переправки громадян Афганістану до країн ЄС.

Зазначимо, що в Держприкордонслужбі продовжуються активні заходи направлені на викриття каналів незаконної міграції. Загалом з початку проведення операції «Кордон-2016», яка триває з квітня місяця затримано більше 100 нелегальних мігрантів, як намагались пробратись через державний кордон.

В одному з помешкань Ужгорода виявили групу нелегалів з Афганістану (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: