Вхiд на сайт
Авторизацiя

Любителям солоденького: як відрізнити натуральний мед

Любителям солоденького: як відрізнити натуральний мед
Натуральний мед - джерело здоров'я і довголіття! Але що, якщо перед нами зовсім не справжній мед, а сурогат? .

Як відрізнити справжній мед


За смаковими якостями
Справжній мед, крім солодкого присмаку, повинен мати ще й гірчинку, викликаючи невелике першіння в горлі. Найкраще купувати мед на ринку, де є можливість спробувати продукт.

По запаху і аромату
Натуральний мед найчастіше має ненав'язливий квітковий аромат. Штучний мед може зовсім не мати ароматом, але буває й інша крайність - різкий штучний запах.

Любителям солоденького: як відрізнити натуральний мед

За кольором

Краще уникати покупки меду з яскраво вираженим білим відтінком, така особливість може свідчити про підгодівлі бджіл цукровим сиропом. Природно, за своїми корисними властивостями він набагато поступається натуральному меду.
На початку весни на ринку з'являється мед з темним відтінком. Цей відтінок притаманний гречаний меду. Але бувають випадки, коли недобросовісні продавці видають темний торішній мед за свіжий гречаний.

Такий колір можна отримати, якщо перетопити торішній застиглий мед. Слід з обережністю ставитися до покупки гречаного меду, краще купувати його у знайомих бджолярів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: