Вхiд на сайт
Авторизацiя

США передали українським військовим 72 безпілотники

Передана Збройним силам України партія нових американських безпілотників включає 72 літальні апарати.

США передали українським військовим 72 безпілотники


Про це УНІАН повідомили у прес-службі посольства США в Україні.

"27 липня до міжнародного аеропорту «Бориспіль» прибули 24 безпілотні авіаційні системи RQ-11B Raven («Ворон»), що складаються з 72 літаків і супутнього устаткування. Системи Raven – безпілотні літальні апарати (БПЛА), запускаються з руки, і є засобом розвідки та спостереження. Система передає з бортових дисплеїв в реальному часі відеозображення та інформацію про місцезнаходження до наземних станцій контролю. Завдяки цій функції можна отримувати денну або нічну розвідувальну інформацію з повітря, і вона дає змогу операторам керувати БПЛА, розпізнавати рельєф місцевості, а також записувати інформацію для аналізу", - йдеться у повідомленні.

В американській дипломатичній місії відзначили, що система Raven є частиною пакета ініціативи з підтримки європейської безпеки і поточних зусиль, спрямованих на зміцнення безпеки Україні. Кілька десятків українських військовослужбовців вже пройшли курс підготовки з використання безпілотних авіаційних систем Raven в Гантсвіллі, штат Алабама. Сполучені Штати виділили понад 600 млн доларів для підготовки кадрів і придбання обладнання, аби допомогти Україні краще захищати свій суверенітет і територіальну цілісність.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: