Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пожежі на Закарпатті: горіли автомобілі

За минулу добу зафіксовано три випадки загорання транспортних засобів

Пожежі на Закарпатті: горіли автомобілі


Вчора, 26 липня о 14:57 до Служби порятунку «101» повідомили про пожежу в мікроавтобусі марки «Опель Віваро». Транспортний засіб загорівся під час руху по вулиці Л. Толстого в м. Ужгород.

Водій помітив дим з-під капота, зупинив авто й почав пробувати самотужки впоратися з вогнем. На допомогу йому прийшли й водії інших транспортних засобів.

Однак, бажаних результатів не було, аж поки на місце події оперативно не прибули два відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород. Зважаючи на те, що автомобіль згорає за лічені хвилини, діяти пожежникам слід було надзвичайно швидко.

Вже о 15:05 вогнеборці локалізували загорання в моторному відсіку й не дали полум’ю поширитися на весь мікроавтобус. І через 5 хвилин, о 15:10, пожежа була повністю ліквідована. Вогонь встиг пошкодити електромережу моторного відсіку, ліву фару, капот та бампер. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Сьогодні, 27 липня о 03:33 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в автомобілях «BMV-118» та «BMV-320», що сталася на вул. П. Дорошенка в Мукачеві. Іномарки були припарковані поруч одна за одною біля багатоквартирного житлового будинку.

На місце події прибули два відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево. О 03:52 бійці ДСНС локалізували загорання, а о 04:15 його повністю ліквідували. Стихія встигла пошкодити передні колеса іномарок та відсіки двигунів. До гасіння пожежі залучалося 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу. Причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Інформація У ДСНС України у Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: