Вхiд на сайт
Авторизацiя

Частину тераси кафе "Львівська майстерня шоколаду" в Ужгороді таки демонтують

Таке рішення прийняли на сьогоднішньому засіданні виконкому міськради.

Частину тераси кафе "Львівська майстерня шоколаду" в Ужгороді таки демонтують


Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

Рішення про демонтаж частини літнього майданчика (тераси) кафе "Львівська майстерня шоколаду" в центрі Ужгорода на вул. Корзо.2 і самовільно встановленого майданчика біля кафе "Віладж" на Собранецькій, 122 прийняли сьогодні на засіданні виконкому міськради.

Рішення передбачає зобов'язати власників "Львівської майстерні шоколаду" та "Віладж" власними силами провести демонтаж, "Львівська майстерня шоколаду" повинна привести терасу у відповідність до погодженого рішенням виконкому у 2015 році паспорта літнього майданчика. "Віладж" має демонтувати всю незаконну терасу до 8 серпня.

Якщо рішення виконкому не буде виконано, працівники департаменту міського господарства та відділу муніципальної поліції мають провести демонтаж примусово.

На засіданні був присутній представник «Львівської майстерні шоколаду», він погодився, що частина їхньої тераси наразі без дозволу і документи на її погодження впродовж останнього року не подавалися. При цьому йшлося, що сусідньому закладу теж не надали дозвіл на розміщення тераси на цій території, вона залишається вільною.

Нагадаємо, раніше власниця кафе в центрі Ужгорода через соцмережі звернулася до ужгородців з проханням підтримки у цьому питанні.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: