Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородці домоглися свого: готелю біля "Кірпічки" не буде

Мер міста підтримав мешканців вулиці Минайської і наклав вето на рішення щодо поновлення договору оренди земельної ділянки

Ужгородці домоглися свого: готелю біля "Кірпічки" не буде


Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

Депутати міської ради сьогодні не подолали вето, яке міський голова Ужгорода Богдан Андріїв днями наклав на один із пунктів рішення, прийнятого на попередньому засіданні (№ 287 "Про поновлення та відмову у поновленні договорів оренди земельних ділянок").

Ідеться про територію поруч із озером «Кірпічка», яку на яку дозволялося поновити договір оренди земельної ділянки площею 0,0595 га приватному підприємству «УкрВест» під будівництво та обслуговування адміністративно-готельного комплексу на вул. Минайській, б/н строком на 5 років до - 14 липня 2021 року.

Не забудовувати територію біля багатоповерхівки просили мешканці будинку №10, Богдан Андріїв підтримав їх і наклав вето на цей пункт рішення.

Депутати сьогодні, власне, підтримали позицію міського голови. «Ділянка залишається вільною і є у користуванні мешканців нашого міста», – наголосив Богдан Євстафійович.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: