Вхiд на сайт
Авторизацiя

Медзаклади Ужгорода обслуговуватимуть і Ужгородський район

Медзаклади Ужгорода обслуговуватимуть і Ужгородський район


Ужгородська районна рада передасть 1 074 035,91 гривень на лікування жителів району у центральній міській лікарні Ужгорода. Тож на сьогоднішній сесії міська рада вирішила прийняти вказані вище кошти, а також затвердити Договір між Ужгородською міською радою, Ужгородською державною адміністрацією та Ужгородською районною радою про надання послуг з охорони здоров'я населенню Ужгородського району.

Відповідно до договору, Ужгородська міська рада при прийнятті таких коштів надає населенню Ужгородського району медичну стаціонарну допомогу за видами медичної практики, які відсутні в лікувально-профілактичних закладах району, у центральній міській клінічній лікарні.

Підтверджуючим документом для госпіталізації жителів Ужгородщини є направлення лікарів медичних закладів району та екстреної медичної допомоги.
У випадку, якщо видатки на лікування жителів Ужгородського району перевищують залишок невикористаного міжбюджетного трансферту у 2015 році, Ужгородська районна рада зобов’язується додатково виділити кошти субвенції на здійснення видатків місцевого бюджету у 2016 році.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: