Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бойовики влаштували провокацію біля Талаківки

Бойовики влаштували провокацію біля Талаківки
Бойовики з метою провокації обстріляли з мінометів Талаківку. На Маріупольському напрямку терористи обстріляли цей населений пункт зі сторони Комінтерново з мінометів 82 і 120 мм калібру з метою звинуватити українських військових у недотриманні режиму припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр АТО, після цього бойовики телефонували до моніторингової місії ОБСЄ начебто від обуреного населення.

Командування оперативно-тактичного угруповання Маріуполь наголосило, що сили АТО дотримуються Мінських домовленостей, на провокації ворога не піддаються, вогонь у відповідь не відкривають.

У штабі зазначили, що терористи намагалися імітувати обстріл сил АТО з населеного пункту Талаківка. Мета таких провокацій — скомпрометувати українських бійців, зірвати виконання комплексу заходів з виконання Мінських угод щодо припинення вогню.

Раніше повідомлялося, що бойовики за минулу добу 58 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділах.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: