Вхiд на сайт
Авторизацiя

Біля Маріуполя найгарячіше: що відбувається в АТО

Біля Маріуполя найгарячіше: що відбувається в АТО
Бойовики застосовували кулемети, міномети, БМП, гранатомети та зенітні установки.

Протягом минулої доби, 24 липня, в зоні АТО на Донбасі бойовики 58 разів обстріляли позиції українських військових, більше половини з них – біля Маріуполя на Донеччині. Про це йдеться в зведенні прес-центру штабу АТО станом на шосту ранку 25 липня. На маріупольському напрямку зафіксували 35 обстрілів. "Із 122 мм самохідних установок противник бив по Новогригорівці, а з 120 та 82 мм мінометів обстріляв Талаківку, Водяне та Старогнатівку. У Широкиному, Талаківці та Водяному ворог також застосував БМП і гранатомети, у Гнутовому – зенітні установки, в Красногорівці – великокаліберні кулемети, а ворожі снайпери активізувалися під Мар'їнкою", – уточнили в прес-центрі.

На донецькому напрямку нарахували 21 випадок порушення режиму припинення вогню. Неспокійно було в Авдіївці та Новоселівці Другій – там бойовики гатили із 120 та 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. "Крім цього, під Авдіївкою українські воїни вступили у вогневий контакт із ворожими диверсантами. Противник відступив.

Також із мінометів калібру 82 мм супротивник стріляв по наших укріпленнях біля Невельського, Опитного та шахти Бутівка", – йдеться в повідомленні.

На Луганщині по українських бійцях двічі відкривали вогонь із гранатометів та стрілецької зброї в районі Оріхового.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: