Вхiд на сайт
Авторизацiя

ЗМІ повідомляють про нові факти стеження за журналістами

ЗМІ повідомляють про нові факти стеження за журналістами


Вчора, 23 липня, виявлені нові факти стеження за журналістами проекту «Секретні матеріали», який виходить на каналах групи 1+1 медіа.

1+1 медіа заявляє про факти стеження за своїми працівниками Під офісом редакції зафіксовано 2 автомобілі, які супроводжують виїзди знімальних груп і постійно знаходяться під будівлею. Відновлення стеження команда програми пов’язує з розслідуванням компанії з дистрибуції цигарок «Тедіс-Україна». На що вказує ряд фактів, в тому числі, об’єкти спостереження.

«Один із автомобілей стеження - Daewoo Nexia золотистого кольору з номерним знаком АI8579EB – також приймав участь в стеженні за журналістами програми в квітні цього року, і який тоді ми власними силами блокували під нашим офісом» - доповнив Олександр Дубінський, шеф-редактор проекту.

Керівництво 1+1 медіа занепокоєно відсутністю дій з боку правоохоронних органів. Жодна заява, подана редакцією за попередніми переслідуваннями, досі не була розслідувана. Ми звертаємось до відповідних органів з вимогою взяти на контроль новий випадок і провести розслідування належним чином. А також прийняти до уваги, що за останній період почастішали випадки переслідування, погроз та фізичної розправи над журналістами. Зокрема, в середу, 20 липня, в Києві був убитий відомий журналіст Павло Шеремета, за яким також проводилось зовнішнє стеження.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: