Вхiд на сайт
Авторизацiя

Надзвичайна ситуація на підприємстві у Закарпатті: важко поранено начальника охорони

Надзвичайна ситуація на підприємстві у Закарпатті: важко поранено начальника охорониПеречинське відділення поліції з’ясовує обставини нанесення тяжких тілесних ушкоджень у вигляді ножових поранень начальнику охорони приватного підприємства, яке надає послуги безпеки.

Охоронець товариства з обмеженою відповідальністю, яке надає послуги безпеки, наніс три ножових поранення своєму начальнику, від чого останній потрапив до реанімації у важкому стані. Заступаючи на зміну, 55-річний уродженець Кривого Рогу через конфлікт зі своїм начальником наніс йому кілька ударів ножем в гомілку, плече та живіт. В.о. начальника охорони, 26-річний житель Дніпропетровської області поступив на лікування до хірургічного відділення Перечинської центральної районної лікарні. Зараз він знаходиться у важкому стані через значну втрату крові.

Слідчо-оперативна група Перечинського відділення поліції вилучила з місця події кухонний ніж загальною довжиною 27 сантиметрів та 26-сантиметровий складний ніж.

Триває слідство, підозрюваний не розповів про причини конфлікту зі своїм керівником.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: