Вхiд на сайт
Авторизацiя

Долар в Україні може різко підскочити до осені, — експерт

Долар в Україні може різко підскочити до осені, — експерт
Восени 2016 року курс гривні до долара може піднятися до 30 грн/$ через закупівлі газу напередодні опалювального сезону, а також у зв’язку з загрозою позачергових виборів до Верховної Ради України.

Про це заявив фінансовий експерт, керуючий партнер компанії Capital Times Ерік Найман.

“Курс долара проти гривні, схоже, відзначив нижню точку року і попереду тільки зростання. Спочатку мляве, в тому числі на виплати вкладникам банку “Михайлівський” і початку сезонної закупівлі газу, а потім до осені — повернення як мінімум до 27 грн/$. Якщо ж дострокові вибори до парламенту стануть реальністю, то замаячить і 30 грн/$”, — зазначив експерт.

Як повідомлялося, затверджена Кабміном 24 червня 2016 року бюджетна резолюція на 2017 рік передбачає, що долар буде коштувати 27,2 гривень.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: