Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Ми не подруги, не п'ємо каву разом", - Савченко про стосунки з Тимошенко

"Ми не подруги, не п'ємо каву разом", - Савченко про стосунки з Тимошенко


Народний депутат України від Батьківщини Надія Савченко розповіла, що у неї з лідером цієї фракції Юлією Тимошенко робочі відносини.

"Швидше за все просто робочі відносини. Ми не подруги, не сидимо не п'ємо каву разом, не пліткуємо про щось", - сказала Савченко в інтерв'ю DW.

На репліку про неоднозначну репутацію Тимошенко вона відповіла, що в Україні в жодного політика немає гарної або однозначної репутації.

"Кажуть, немає ворогів лише у тієї людини, яка нічого не робить. Тобто залишатися добрим - це значить нічого не робити", - сказала Савченко.

Беріть участь в опитуванні: Савченко закликала вибачитися перед Донбасом: як ви до цього ставитеся?
Вона додала, що також не пам'ятає, щоб в Україні когось з представників влади не звинувачували в корупції.

Нагадаємо, 14 вересня 2014 року з'їзд Батьківщини одноголосно прийняв Савченко до лав партії і висунув її в депутати Верховної Ради, віддавши перше місце у передвиборчому списку. 25 листопада вона отримала свідоцтво народного депутата України.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: