Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські патрульні затримали осіб, які пограбували ужгородця (ФОТО)

Закарпатські патрульні затримали осіб, які пограбували ужгородця (ФОТО)
Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева повідомила, що сьогодні, 20 липня, близько 3-ї години ранку ужгородські патрульні відреагували на виклик, що на набережній невідомі нанесли тілесні ушкодження чоловіку.

Полісмени швидко дістались місця події. 23-річний мешканець Ужгорода повідомив, що його побили невідомі особи та відібрали мобільний телефон.

Патрульні почали працювати по гарячим слідам. За короткий час, один з екіпажів помітив групу підозрілих осіб на площі Поштовій. Зовнішність чоловіків підходила під опис причетних до побиття.

Побачивши патрульних, хлопці кинулись навтьоки. В результаті переслідування полісменам вдалось затримати 2-х чоловіків. Інших втікачів вони передали в орієнтування.

Через декілька хвилин полісмени виявили та затримали ще 3-х парубків, коли ті намагались сховатись у траві. Поруч із підозрюваними знаходився мобільний телефон, викрадений у заявника.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Підозрюваних у розбої доставили у міськвідділ. В їх діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення. Надалі подробиці та обставини справи з’ясують слідчі.

Джерело
Закарпатські патрульні затримали осіб, які пограбували ужгородця (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: