Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті прокуратура оскаржує надто м'який вирок берегівському наркоторгівцю

На Закарпатті прокуратура оскаржує надто м'який вирок берегівському наркоторгівцю

Берегівським районним судом ухвалено обвинувальний вирок у кримінальному провадженні відносно місцевого жителя щодо вчинення ним кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання, з метою збуту, незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинений повторно), обвинувальний акт у якому направлено до суду Берегівською місцевою прокуратурою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Встановлено, що житель м. Берегово з початку 2016 року займався збутом особливо небезпечних наркотичних засобів (марихуани). Відтак, був викритий та затриманий правоохоронними органами.

15 липня 2016 року Берегівською місцевою прокуратурою прийнято участь у розгляді Берегівським районним судом даного кримінального провадження. За результатами розгляду останнього визнано винним та з урахування ст.69 КК України засуджено до умовної міри покарання.

Вказаний вирок Берегівською місцевою прокуратурою через м’якість застосованого покарання оскаржено до апеляційної інстанції.

Довідково:
санкцією ч.2 ст.307 КК України передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: