Вхiд на сайт
Авторизацiя

Половина соціальних об’єктів, пошкоджених градом на Виноградівщині, вже відновлена

У Виноградівському районі, який найбільше постраждав від градобою 21 червня, тривають інтенсивні відновлювальні роботи на об’єктах соціальної сфери.

Половина соціальних об’єктів, пошкоджених градом на Виноградівщині, вже відновлена


Про це повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Станом на сьогодні, 19 липня, на половині із пошкоджених шкіл, дитсадків, амбулаторій, клубів тощо вже повністю відновлена покрівля. У Великій Палладі, Оноку, Олешнику, Сасові, Веряці та інших селах школи та дитсадки готові до експлуатації. На інших об’єктах ведеться ремонт, дахи перекриті плівкою.

Частину будівель Виноградівського району допомагають відновити районні державні адміністрації з усієї області.

У Хустському, Мукачівському та Іршавському районах, які хоч і меншою мірою, але теж постраждали від стихії, також тривають відновлювальні роботи.

"Гроші на ремонт із резервного фонду Кабміну поки не виділені, тому більшість робіт ведеться в борг. Однак підрядникам будуть виплачені всі кошти, як тільки Київ відкриє фінансування. Необхідні документи для цього вже відправлені в Кабмін",- зазначає керівник області Геннадій Москаль.

Нагадаємо, що внаслідок градобою 21 червня Закарпатській області завдано шкоди на суму 100 мільйонів 508 тисяч 537 гривень.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: