Вхiд на сайт
Авторизацiя

У поліції прокоментували інформацію про групове зґвалтування у Мукачеві

Як повідомили правоохоронці, за фактом заяви про зґвалтування проводиться перевірка

У поліції прокоментували інформацію про групове зґвалтування у Мукачеві


Як повідомляв раніше Закарпатський Кореспондент, у Мукачеві впродовж кількох годин гвалтували 22-річну дівчину. Потерпілій вдалося втекти від нападників, зістрибнувши з другого поверху.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області інформує, що факт звернення дівчини в поліцію був - 11 липня.

Однак від написання заяви про зґвалтування дівчина відмовилася і заявила, що вона лише хотіла полякати хлопця, з яким у неї були статеві стосунки.

Однак, чомусь, через кілька днів дівчина змінила свої покази і прийшла в поліцію уже із заявою про групове зґвалтування п'ятьма чоловіками.

Поліція проводить перевірку. Відомості внесено до ЄРДР.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3ст.152 Кримінального кодеку України (Згвалтування, вчинене групою осіб, або зґвалтування неповнолітньої чи неповнолітнього. Карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: