Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в АТО: ворог атакує донецький напрямок

Доба в АТО: ворог атакує донецький напрямок


За минулу добу бойовики 64 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Найбільше, 40 обстрілів, зафіксовано на Донецькому напрямку.

Тут із заборонених мінськими угодами 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів бойовики били по укріпленнях ЗСУ в Авдіївці, Зайцевому, Майорську.

Також з 120 мм мінометів терористи стріляли поблизу населеного пункту Дача, а з мінометів калібру 82 мм поблизу Верхньоторецька. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і зенітної установки бойовики стріляли по Новгородському.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 випадків порушення режиму припинення вогню. Зокрема, з 120 мм мінометів бойовики обстріляли українські опорні пункти в Старогнатівці, Широкиному, Новоселівці і Гнутовому. Міномети калібру 82 мм терористи застосували під Павлополем. У Мар'їнці бойовики вели вогонь з озброєння БМП, також там працювали снайпери.

На Луганщині бойовики 7 разів відкривали вогонь. 120 мм міномети терористи задіяли під Новозванівкою, міномети калібру 82 мм, зенітну установку і гранатомети - в Старому Айдарі. Також з гранатометів обстріляли Оріхове.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: