Вхiд на сайт
Авторизацiя

Скандал: у Луценка повідомили про резонансне затримання чиновника-хабарника

Скандал: у Луценка повідомили про резонансне затримання чиновника-хабарникаПравоохоронці затримали першого заступника голови Державної служби з питань праці Михайла Бардонова під час отримання хабара в сумі 100 тисяч гривень.
Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко на брифінгу в Луцьку, написала прес-секретар Луценка Ларина Сарган у Facebook.
"У ході проведення спецоперації працівниками Головного слідчого управління Генпрокуратури України спільно з працівниками СБУ, 16 липня, о 1.20 ночі, після отримання чергової частини хабаря в сумі 100 тисяч гривень викрито першого заступника голови Державної служби України з питань праці Бардонова М.В. Під час обшуку предмет хабаря вилучено", - йдеться в повідомленні.
Сарган уточнила, що Бардонова затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Скандал: у Луценка повідомили про резонансне затримання чиновника-хабарника

Також проведено обшук у керівника вказаної служби Романа Чернеги. Загалом проводиться 10 обшуків по цій справі.
Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, встановлюються всі обставини вчинення злочину та інші особи, причетні до цього злочину.
Разом з тим, як повідомляє прес-центр СБУ, Бардонов "систематично вимагав від керівника комерційної структури 100 тисяч гривень на місяць за надання дозволу на здійснення робіт в експертно-технічній галузі".
Скандал: у Луценка повідомили про резонансне затримання чиновника-хабарника


Бізнесмен спеціалізувався на проведенні експертиз та наданні висновків щодо безпеки діяльності на виробництві.
Співробітники спецслужби спільно з Генпрокуратурою затримали заступника після отримання чергової щомісячної "данини".
Скандал: у Луценка повідомили про резонансне затримання чиновника-хабарника


Під час обшуків за місцем проживання чиновника правоохоронці вилучили 153 тисячі доларів США, шість коштовних годинників та ювелірні вироби.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
Українська правда


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: