Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники затримали нелегала з Молдови

Закарпатські прикордонники затримали нелегала з Молдови Учора, прикордонники відділу "Великий Березний" Чопського загону затримали громадянина Молдови, який незаконним шляхом перетнув державний кордон зі Словацькою Республікою та прямував в Україну.

Про рух невідомого прикордонникам повідомили місцеві жителі. Отримавши інформацію, правоохоронці одразу розпочали пошукові заходи.

Відтак, на відстані 1 500 метрів від державного кордону прикордонний наряд затримав одну особу без документів. Зі слів затриманого стало відомо, що він громадянин Республіки Молдови. Чоловік також розповів, що на територію країн ЄС потрапив незаконно з метою заробітку коштів. Однак там був затриманий правоохоронними органами і відповідно до рішення суду він мав покинути територію країни в добровільному порядку або сплатити штраф.

Аби не сплачувати кошти, чоловік вирішив повернутися до України, де був затриманий прикордонниками.

Наразі затриманого доставлено на відділ прикордонної служби з метою складання адміністративно - процесуальних документів та з'ясування обставин правопорушення, - повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: