Вхiд на сайт
Авторизацiя

Науковці і парапсихолог напророкували Україні сильний землетрус вже в цьому році

Науковці і парапсихолог напророкували Україні сильний землетрус вже в цьому роціПриродні катаклізми також зачеплять і наших сусідів – Румунії і Молдови. Іван Істрате пророкує, що землетрус невідворотно, однак до неприємних "подарункам" природи є час підготуватися.

Парапсихолог вважає, що найбільше дістанеться Румунії, але і сусідні країни також постраждають. Істрате каже, що повториться дуже потужний землетрус, що стався на території Східної Європи 200 років тому. Тоді стався землетрус силою у вісім балів за шкалою Ріхтера. Однак точна дата катастрофи все ще невідома.

Тривогу парапсихолога про майбутній землетрус поділяють і науковці з румунського Інституту фізики. Фізики переконані, що повторення сильного землетрусу цілком можливо, однак навіть при сучасному рівні розвитку науки можна з точністю до дня визначити, коли ж варто чекати природного катаклізму.

В Україні існують сейсмічно небезпечні райони. Насамперед це Крим, а також міста, розташовані на побережжі Чорного і Азовських морів. Навіть Одеса у свій час стикалася з землетрусами. У 2013 році незначне землетрус сталося в Криму на узбережжі Чорного моря, а також неподалік від узбережжя Азовського моря, наприклад в Щолкіно. Також схильні до землетрусів території на кордоні з Румунією. Це стик Південних і Східних Карпат і практично весь захід України - Тернопільська, Львівська, Хмельницька області. Тут можливі самі сильні землетруси - від шести до дев'яти балів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: