Вхiд на сайт
Авторизацiя

Від Карпат до Чонгару: байкери проведуть мотопробіг за єдність України

Український мотоклуб Angels MC організовує мотопробіг на підтримку кримських татар і української єдності та запрошує до участі всі мотоклуби і мотоциклістів нашої країни.

Від Карпат до Чонгару: байкери проведуть мотопробіг за єдність України


Початок мотопробігу єдності заплановано на 27 липня. Стартуватиме колона о 10 годині з Ужгорода. Намічений маршрут: 27липня: Ужгород – Мукачево – Стрий – Франківськ – Львів – Рівне – Житомир. 28 липня: Київ – Полтава – Харків. 29 липня: Дніпро –Запоріжжя – Мелітополь – Чонгар.

"Наша мета: провезти прапор України і прапор кримськотатарського народу через всю країну до Криму і тим самим звернути увагу всієї країни на те, що за цілісність нашої держави потрібно боротися, робити якісь дії, а не вести порожні світські бесіди. Таким чином ми об'єднаємо мотоциклістів всієї країни",— розповів байкер і учасник АТО Ігор Афганець.

Організатори запрошують до участі мотоклуби всієї країни, просять забути все внутрішні "війни" між собою і разом зробити велику справу.

"Це не піар акція, вона не несе ніякого політичного характеру і не має жодної партійної приналежності. Категорично не вітається участь партій із прапорами і будь-яких спонсорів. Будемо дуже вдячні владі на місцях проведення акції за підтримку у вигляді супроводу колони. Ми раді бачити всіх, і політиків і бізнесменів, але без піару. Це збір патріотів, які люблять свою країну",— наголосили організатори.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Игорь 15 липня 2016 10:58
Не нравится 0 Нравится
Дата мотопробега сместилась, старт 26 июля с Ужгорода
Цитировать          1
юрій 21 липня 2016 21:48
Не нравится 0 Нравится
Де можна підєднатися до колони в херсонській обл.(в районі Каховки)?
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: