Вхiд на сайт
Авторизацiя

Український військовий підірвався на розтяжці в АТО

Український військовий підірвався на розтяжці в АТО
Фатальний вибуховий пристрій встановила група диверсантів. Про трагічний випадок повідомили в прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"12 липня в районі села Троїцьке Попаснянського району зазнав поранення середньої тяжкості військовослужбовець ЗСУ, який підірвався на розтяжці", - йдеться у повідомленні. За даними ВЦА, розтяжку встановила ворожа диверсійна група.

"Протягом дня терористи відкривали вогонь з кулеметів у напрямку села Кримське Новоайдарського району", - додали у прес-службі.

Окрім того зазначається, що з вечора 12 липня до ранку 13-го бойовики здійснили масований обстріл селища Станиця Луганська з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"У результаті обстрілу в кількох будинках по вул. Ломоносова зруйновано дах та стіни, вибито вікна в будівлі управління Пенсійного фонду, а також пошкоджені декілька газопроводів низького та середнього тиску. Жертв серед мирного населення та військовослужбовців на щастя немає", - запевнили у ВЦА.

Нагадаємо, раніше очільник Луганщини Юрій Гарбуз заявив, що масовані обстріли Станиці пов'язані із втратою прибутків Плотницьким. На його думку, терористи намагаються змусити Україну закрити перехід.

ТСН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: