Вхiд на сайт
Авторизацiя

Розшукується автомобіль, що став причиною ДТП на Рахівщині

Розшукується автомобіль, що став причиною ДТП на Рахівщині
Відділ комунікації поліції Закарпатської області повідомляє, що в селі Водиця Рахівського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Невідомий водій зіткнувся з мотоциклом - і зник у невідомому напрямку. Поліція розшукує водія та його автівку.

Вчора ввечері по допомогу правоохоронців Рахівського ВП звернувся мешканець смт.В.Бичків, який потрапив у ДТП.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що чоловік, разом з пасажиром, рухався на мотоциклі марки «МТ» у селі Водиця, коли зіткнувся з авто, яке їхало назустріч. Замість того, щоб зупинитися та допомогти постраждалому мотоциклісту, водій авто зник у невідомому напрямку. Через сутінки постраждалий не встиг роздивитися та запам’ятати колір та марку автомобіля.

Водій мотоцикла, 25-річний мешканець смт.В. Бичків, внаслідок ДТП отримав значні тілесні ушкодження, а його 24-річний пасажир обійшовся лише подряпинами.

Поліцією проводяться розшукові заходи по встановленню особи та місцезнаходження автомобіля, причетного до ДТП. Мотоцикл доставлено на штрафмайданчик Рахівського ВП.

Відділ комунікаціїполіції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: