Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні завтра спекотно, але на заході ріки можуть вийти з берегів через дощі

У четвер, 14 липня, у більшості областей України очікується спекотна й суха погода, лише на заході країни прогнозують дощі й невеличкий спад температури.

В Україні завтра спекотно, але на заході ріки можуть вийти з берегів через дощі


Так, дощі з грозами впродовж доби Український Гідрометцентр прогнозує Закарпаттю, Львівщині, Волині, Тернопільщині, Рівненській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Хмельницькій областям .

На найзахіднішій частині – Львівщина, Волинь і Закарпаття – вдень очікується 28-30 градусів тепла. А в решті областей синоптики прогнозують не менше 31 градуса.

У Києві та області в четвер очікують 32-34 градуси вдень і 18-20 градусів вночі, без опадів.

В Україні завтра спекотно, але на заході ріки можуть вийти з берегів через дощі


Найспекотнішу погоду прогнозують південному сходу: 34-36 градусів очікується у Запорізькій та Дніпропетровській, Харківській областях, а також на частково окупованих Донеччині й Луганщині.

У Миколаївській, Херсонській та Полтавській областях може бути 33-35 градусів вдень.

У Черкаській та Кіровоградській, Чернігівській, Сумській областях, на Вінниччині й Житомирщині, як і в столиці, – 32-34 градуси.

Між тим, 14-15 липня у рiчках Закарпаття очiкується пiдвищення рiвнiв води на 0,5-1,5 м, у нижніх течіях річок на 2-2,5 м. При сильних зливах, які саме очікуються на Закарпатті, на малих водотоках можливе формування значного місцевого стоку та селевих потоків.

Також у четвер і п’ятницю на рiчках басейнiв Сяну й Днiстра (Львiвська область) очiкується підвищення рiвнiв води на 0,2-0,7 м над рiвнями, зафіксованими о 8 ранку 13 липня. При сильних зливах можливе формування значного місцевого та схилового стоку, без негативних наслідків.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: