Вхiд на сайт
Авторизацiя

АТО: Бойовики били з мінометів і зенітних установок

АТО: Бойовики били з мінометів і зенітних установок


За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 56 разів відкривали вогонь - 23 рази на Донецькому напрямку, 25 - на Маріупольському і 8 - на Луганському.Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку під вогонь бойовиків із заборонених 120 мм мінометів потрапили українські опорні пункти в Авдіївці, Дачі та Майорську. З 82 мм мінометів терористи стріляли по українських позиціях поблизу шахти Бутівка, Авдіївки і Зайцевого.

На Маріупольському напрямку "гарячіше" було під Широкиним - бойовики застосовували 120 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Також, з мінометів 82 мм калібру вони стріляли по Красногорівці, Павлополю і Славному.

Крім мінометів, в Донецькій області бойовики вели вогонь по українським військам із зенітних установок, бронетехніки і стрілецької зброї.

На Луганщині терористи били з 122 мм артилерії і 120 мм мінометів по українським силам в Новоолександрівці. У Попасній бойовики використовували протитанкові керовані ракети і гранатомети.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: