Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нацполіція отримає нові авто: опубліковано ФОТО

Нацполіція отримає нові авто: опубліковано ФОТО


Нацполіція України отримає 651 новий екологічний гібридний кросовер Mitsubishi Outlander. Про це 9 липня повідомив глава МВС Арсен Аваков.

За його словами, 7 липня Міжвідомча робоча група МВС та Мінприроди схвалила проект по заміні автотранспортного парку поліції автомобілями з гібридною силовою установкою на базі кросовера Mitsubishi Outlander PHEV.

"Програма схвалена протокольним рішенням Кабміну №15 від 27 травня та розроблена у співпраці з державними та комерційними структурами Японії в рамках "Кіотського протоколу". На практиці Національна поліція отримає 651 сучасний автомобіль Mitsubishi - замість давно застарілих ВАЗ і УАЗ", - зазначив глава МВС.

Аваков додав, що гібридний Outlander "поєднує в собі бензиновий і два електромотора з приводом на всі 4 колеса і можливістю працювати тільки на електричному приводі та має унікальні технічні характеристики".

Нацполіція отримає нові авто: опубліковано ФОТО



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: